Tag på pubcrawl i London

Skal du snart til London, men er du ikke sikker på, hvad du skal få tiden til at gå med derovre, kan det være en mulighed at tage på pubcrawl.

Efter din pubcrawl kan du jo altid få dig et forfriskende fodbad tilbage på hotellet.

Masser af gode pubs du må besøge

Det gode ved London er jo, at den er så stor. Og i England er der jo som regel en pub på hvert et gadehjørne. Så du har rigtig gode muligheder for at finde en masse gode og ægte engelske pubs, hvor du kan stikke hovedet ind og få dig en enkelt øl, inden turen går videre til den næste pub. Du skal i hvert fald ikke være bange for, at du kommer til at løbe tør for pubs, når du vælger at tage til London. Det er også derfor, at pubs spiller en så stor rolle i hverdagslivet for den almene englænder.

Smag på en masse forskelligt britisk øl

Når du begiver dig ud på dit livs pubcrawl i London, kan du glæde dig til at få lov til at smage på en masse forskelligt britisk øl, som du nu engang kan finde på de engelske pubs. Om du så vil have dig en Guinness eller en Newcastle, er der gode muligheder for at finde det langt de fleste steder, og mange de engelske pubs har jo et stort og velassorteret ølkort, så du virkelig kan komme til at smage noget, som du måske aldrig har haft mulighed for at smage før.

Få et solidt måltid mad undervejs

Det gode ved de engelske pubs er også, at du ikke skal være bange for at gå rundt på tom mave. For uanset hvilken pub du besøger, er der gode muligheder for at få et solidt måltid mad. Og maden på de engelske pubs er mad, som du bliver mæt af. Det engelske køkken er et solidt et af slagsen, og de er ikke glade for at sende dig sultne ud af døren, så du skal nok være sikker på at få noget at spise, hvis du tager på pubcrawl rundt i London.

Er du til mere eksotiske steder, kan du læse om den populære hovedstad i Sri Lanka her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.