Blog

Lav ølsmagning for dine venner

Vil du gerne stå for at lave at ølsmagning arrangementet for dine kammerater hjemme hos dig selv, er det da bare en rigtig fed idé.

Det kan være utroligt hyggeligt at lave en ølsmagning derhjemme, og det er ikke noget, du behøver at gå ud på en bar for at opleve. Det er også meget dyrere at komme til ølsmagning ude i byen. Derhjemme kan du gøre det for en brøkdel af prisen, og så kan du invitere alle dine venner med.

Har du fået købt din Le Creuset stegeso?

Køb ikke for mange forskellige øl

Det første tip til ølsmagning er, at det er en god idé ikke at købe alt for mange øl, som I skal smage på. Lige så snart I bliver påvirkede, begynder fokus også at forsvinde fra øllet, og så bliver de sidste mærker ikke rigtig smagt på, men mere bare drukket, som var det enhver anden øl.

Ølsmagning handler jo om at dykke ned i smagen og opleve øllen. Derfor er det bedre med et par få øl, i stedet for at købe alt for mange.

Husk masser af snacks

Derudover kan det også være en rigtig god idé at sørge for at købe en masse snacks, som du kan stille frem på bordet. Ligesom det også gerne er kutyme at spise ost eller andet, når du er til vinsmagning, er det eks. en god idé at servere nødder eller andre salte eller stærke snacks, når du skal lave ølsmagning.

Er du i tvivl om, hvad du kan servere til ølsmagning, kan du på nettet finde mange gode tips til, hvad du kan servere. Det behøver ikke at være bunker af snacks, men det er altså rart med et par nødder eller lignende, når der skal smages på øl.

Hvad kan du fortælle om de øl, I skal smage?

Hvis du vil gøre ølsmagningen gennemført, kan det være en rigtig god idé at sætte dig lidt ind i, hvad det er for nogle øl, I skal smage på. Du kan naturligvis læse dig til meget på selve etiketten, men du kan også lige bruge en time eller to på nettet på at blive klogere på øllen, bryggeriet og hvad der nu ellers er at læse op på.

På den måde kan du servere den enkelte øl med en god fortælling om, hvad I nu skal til at smage på. Det gør det til noget helt særligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.